Calco

logos-FC.inddBedrijfsprofiel
Calco is een IT zakelijke dienstverlener en gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van jonge en ervaren IT professionals. Het bedrijf is in 2004 opgericht door René Scholten, Nico Laan en Jan Gieles, waarbij werd voortgebouwd op het gedachtegoed van de TAS Groep (in 1998 verkocht aan Pink Roccade). Het toenmalige TAS Toptalent programma vormt de basis voor de huidige Calco MasterClass, een 2-jarig IT traineeship dat openstaat voor alle recentelijk afgestudeerde hoogopgeleiden en academici ongeacht de gevolgde studierichting. Calco is in 10 jaar tijd gegroeid van 3 naar 300 medewerkers en wordt bestuurd door Ruby Kersten, Kelly Grooteman en Ruud Fricker. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maarssen, Utrecht.

Calco MasterClass

Vacature
“Ik wil dolgraag een carrière in de ICT-sector maar heb Organisatiewetenschappen gestudeerd. Gelukkig biedt Calco uitkomst!”

Wie?
De Calco MasterClass is bij uitstek hét traject voor recentelijk afgestudeerde hoogopgeleiden en academici met interesse in de brede carrièremogelijkheden van de ICT-sector. Ben je communicatief vaardig, flexibel, bereid om te reizen en sta je te popelen om in een zeer dynamische sector aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geen ICT opleiding genoten? Maak je geen zorgen, dat geldt voor ruim 95% van alle IT trainees die bij ons starten!

Wat?
De Calco MasterClass behelst een tweejarig traject waarvan je de eerste 2 maanden (met salaris) een intensieve, interne opleiding volgt op ons hoofdkantoor in Maarssen. Je maakt kennis met de veelzijdige wereld van ICT en er wordt veel aandacht besteed aan je communicatie- en presentatievaardigheden. Aansluitend ga je voor de duur van 22 maanden aan de slag bij één van onze opdrachtgevers: toonaangevende bedrijven die vrijwel uitsluitend behoren tot de top 200 van Nederlandse bedrijven en actief zijn in onder andere het bank- en verzekeringswezen, de zorgsector, de industrie en de overheid. Je gaat hier bijvoorbeeld aan de slag als (junior) informatieanalist, applicatiebeheerder, tester, programmeur of projectleider. Als Calco MasterClass trainee bevind je je doorgaans op het snijvlak van business en ICT en werk je mee aan projecten die een beroep doen op jouw kennis, vaardigheden en competenties. Wij verliezen je hierbij geen moment uit het oog. Calco draagt voor de volledige duur van je opleiding zorg voor jouw persoonlijke coaching en begeleiding.

Waar?
De eerste 2 maanden doorloop je een interne opleiding op ons hoofdkantoor, gelegen aan de Planetenbaan in Maarssen. Vervolgens ga je gedurende 22 maanden aan de slag bij één van onze opdrachtgevers, welke verspreid zitten over het hele land maar voornamelijk zijn gesitueerd in de Randstad.

Waarom?
Bij Calco weten we maar al te goed hoe schaars en waardevol de pareltjes onder de Nederlandse IT professionals zijn. Daarom willen we je zo goed mogelijk leren kennen, krijg je bij ons geen nummer of stempel opgeplakt en blijven we continu in jou en je toekomst investeren. Dáárom dus!

Hoe?
Solliciteer vandaag nog! Vul op onze website het sollicitatieformulier in, upload je CV en voeg een motivatiebrief toe waarin je je keuze voor de Calco MasterClass nader toelicht (Let op! Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen).

Top