Boekverkoop

Boekverkoop periode 1

Bij Perikles kun je je boeken met korting kopen. Perikles organiseert 4 keer per jaar een boekverkoop, een aantal weken voor het begin van het nieuwe blok. Betalen kan uitsluitend via Ideal of creditcard. Je boeken worden vervolgens bezorgd bij Perikles, waar je ze de week voor het begin van de nieuwe periode kunt ophalen in het blauwe hokje in de kelder van de USBO.

Op dit moment kan je boeken bestellen voor periode 1, via de onderstaande link. Bestellen kan tot en met 29 augustus. Je doet dit door in te loggen met een account die je eerder dit jaar hebt aangemaakt bij Studystore. Heb je het afgelopen jaar nooit boeken besteld bij Perikles, dan maak je een nieuwe account aan. (Let op: de Studystore account waarmee je boeken besteld bij ons, is dus niet hetzelfde als je Perikles ledenaccount!) Je kan je boeken dan komen van 4 t/m 8 september in het blauwe hokje (-1.20) in de kelder van USBO tussen 10.30 en 15.30 uur. Studenten die de Research Master volgen kunnen i.v.m. de onderzoeksreis hun boeken al op 31 augustus ophalen tussen 12:00 en 17:00.

Geen lid van Perikles maar wel boeken bestellen? Mail naar onderwijs@svperikles.nl .  Ook voor andere vragen kun je terecht op bovenstaand e-mailadres.

 

 

Top