Almanak Bestellen

Almanak bestellen

Op de maandborrel van januari werd het thema van de Almanak, het jaarboek, van Perikles bekend gemaakt. Het thema is Rijzende sterren odz “I have a dream”. Wil jij een mooi jaaroverzicht van verenigingsjaar 2016-2017 met het derde lustrum en de vijftiende verjaardag van sv Perikles, bestel dan nu de almanak voor slechts €10,-! In de almanak vind je onder andere:

– Het interview met jouw commissie, werkgroep of raad!
– Verhalen en veel foto’s van fantastische activiteiten zoals de studiereis, WWC weekendjes, reis naar Brussel, Batavierenrace het Symposium en vele andere activiteiten!

Dit voor slechts €10,-! Een echt collectorsitem! Betalen hoeft pas in het nieuwe verenigingsjaar!

Almanak 2016|2017 bestellen

Met behulp van dit formulier bestel je de enige echte Perikles almanak 2016|2017! Het is ook mogelijk om op de Perikleskamer een fysiek formulier in te vullen.