Almanak Bestellen

Almanak bestellen

Op de maandborrel van december werd het thema van de Almanak, het jaarboek, van Perikles bekend gemaakt.
Het thema is Om over naar huis te schrijven. Wil jij een mooi jaaroverzicht van verenigingsjaar 2017-2018?  Bestel dan nu de almanak voor slechts €10,-! In de almanak vind je onder andere:

– Het interview met jouw commissie, werkgroep of raad!
– Verhalen en veel foto’s van fantastische activiteiten zoals de studiereis, WWC weekendjes, de Buitenlandreis, de Batavierenrace, het Symposium en vele andere activiteiten!

Dit voor slechts €10,-! Een echt collectorsitem! Betalen hoeft pas in het nieuwe verenigingsjaar!

Almanak 2017|2018 bestellen

Met behulp van dit formulier bestel je de enige echte Perikles almanak 2017|2018! Het is ook mogelijk om op de Perikleskamer een fysiek formulier in te vullen.

Almanak Bestellen 2017|2018

• Locatie van hoofdkantoor van je bank
    De Almanak is af te halen op de eerste maandborrel in collegejaar 2018|2019