Almanak Bestellen

Almanak bestellen

Op de maandborrel van januari werd het thema van de Almanak, het jaarboek, van Perikles bekend gemaakt. Het thema is Rijzende sterren odz “I have a dream”. Wil jij een mooi jaaroverzicht van verenigingsjaar 2016-2017 met het derde lustrum en de vijftiende verjaardag van sv Perikles, bestel dan nu de almanak voor slechts €10,-! In de almanak vind je onder andere:

– Het interview met jouw commissie, werkgroep of raad!
– Verhalen en veel foto’s van fantastische activiteiten zoals de studiereis, WWC weekendjes, reis naar Brussel, Batavierenrace het Symposium en vele andere activiteiten!

Dit voor slechts €10,-! Een echt collectorsitem! Betalen hoeft pas in het nieuwe verenigingsjaar!

Almanak 2016|2017 bestellen

Met behulp van dit formulier bestel je de enige echte Perikles almanak 2016|2017! Het is ook mogelijk om op de Perikleskamer een fysiek formulier in te vullen.

Om de Almanak te bestellen moet je ingelogd zijn via de website! Weet je je wachtwoord niet meer en lukt het resetten niet? Mail naar